0 Items

Bio eko trgovina štajerska

Ekološki pridelki in predelani proizvodi 

Pri nas lahko kupite tudi ekološke pridelke in predelane proizvode, za katere imamo izdan ekološki certifikat, kar potrjuje, da so pridelki ter živila pridelana in predelana na naravi prijazen način.

Trudimo se, da je ponudba čim bolj pestra: različna zelenjava, jabolka, hruške, razni sokovi in sirupi, suho sadje, različni čaji, pesta, rezanci, moke, likerji, žganja, jajca in še marsikaj.

V decembru 2012 pa smo na kmetiji odprli bio trgovino lastnih ekoloških proizvodov in tudi od drugih ekoloških kmetij.

Vsa naša ekološka živila nosijo evropski znak sheme kakovosti -“EKOLOŠKA PRIDELAVA” je oblika kmetijske pridelave, ki poudarja gospodarjenje v sožitju z naravo. Znak ekološke pridelave nosijo izdelki, ki vsebujejo najmanj 95% sestavin ekološkega izvora.

Vsi izdelki so lahko tudi aranžirani v naravni embalaži, tako da jih lahko uporabite kot poslovna ali božična darila. Za vse izdelke imamo pridobljen ekološki certifikat, nekateri se ponašajo tudi z znaki kakovosti Dobrot Slovenskih kmetij.

Bio eko trgovina štajerska

Na kmetiji imamo registrirani 18 dopolnilnih dejavnosti (turizem, predelava, izobraževanja, predelava mesa….). V letu 2012 smo na kmetiji odprli Bio trgovino, kjer ponujamo eko proizvode lastnih in od drugih okoliških ekoloških kmetij. V letu 2013  smo na kmetiji oblikovali permakulturni vrt. Za naš dolgoletni trud in uspehe smo v letu 2014 prejeli visok naziv INOVATIVEN MLAD KMET 2014, ki ga vsako leto podeljujeta Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije in Zveza slovenske podeželske mladine.

KJE SE NAHAJAMO?

Telefon: +386 (0)2 60 14 451 Telefon: +386 (0)51 317 104 E-pošta: info@pribaronu.si