Domače specialitete Turistična kmetija

Domače specialitete Turistična kmetija

Razvajati vas začnemo že ob prihodu 

Za kosilo lahko izbirate med različnimi meniji (tudi vegetarijanskimi, veganskimi, presnimi, dietnimi…), ki so pripravljeni na tradicionalen sezonski način. V Baronovi kuhinji uporabljamo veliko avtohtonih, kultiviranih in divjih rastlin, da je jedilnik zares pester in zanimiv v vsaki sezoni.

Potrebna je predhodna najava, saj je vsa hrana, ki je pridelana doma, dnevno sveže pripravljena.

Poleg kosil lahko izberete tudi Pohorski pisker, ajdove žgance z gobovo juho, v zimskem času pa tudi koline (kislo zelje, pečenica, kašnata klobasa, pečenka, fižol z ocvirki…). Poskrbimo tudi za sladokusce s sladicami (gibanica, jabolčni zavitek, potica…) ter naključne obiskovalce (narezek s suhomesnatimi izdelki in izdelki iz tunke).

Na kmetiji imamo registrirani 18 dopolnilnih dejavnosti (turizem, predelava, izobraževanja, predelava mesa….). V letu 2012 smo na kmetiji odprli Bio trgovino, kjer ponujamo eko proizvode lastnih in od drugih okoliških ekoloških kmetij. V letu 2013  smo na kmetiji oblikovali permakulturni vrt. Za naš dolgoletni trud in uspehe smo v letu 2014 prejeli visok naziv INOVATIVEN MLAD KMET 2014, ki ga vsako leto podeljujeta Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije in Zveza slovenske podeželske mladine.

KJE SE NAHAJAMO?

Telefon: +386 (0)2 60 14 451 Telefon: +386 (0)51 317 104 E-pošta: info@pribaronu.si