Kulinarika na kmetiji v Sloveniji

Kulinarika na kmetiji v Sloveniji

Razvajati vas začnemo že ob prihodu 

Za kosilo lahko izbirate med različnimi meniji (tudi vegetarijanskimi, veganskimi, presnimi, dietnimi…), ki so pripravljeni na tradicionalen sezonski način. V Baronovi kuhinji uporabljamo veliko avtohtonih, kultiviranih in divjih rastlin, da je jedilnik zares pester in zanimiv v vsaki sezoni.

Potrebna je predhodna najava, saj je vsa hrana, ki je pridelana doma, dnevno sveže pripravljena.

Poleg kosil lahko izberete tudi Pohorski pisker, ajdove žgance z gobovo juho, v zimskem času pa tudi koline (kislo zelje, pečenica, kašnata klobasa, pečenka, fižol z ocvirki…). Poskrbimo tudi za sladokusce s sladicami (gibanica, jabolčni zavitek, potica…) ter naključne obiskovalce (narezek s suhomesnatimi izdelki in izdelki iz tunke).

Na kmetiji imamo registrirani 18 dopolnilnih dejavnosti (turizem, predelava, izobraževanja, predelava mesa….). V letu 2012 smo na kmetiji odprli Bio trgovino, kjer ponujamo eko proizvode lastnih in od drugih okoliških ekoloških kmetij. V letu 2013  smo na kmetiji oblikovali permakulturni vrt. Za naš dolgoletni trud in uspehe smo v letu 2014 prejeli visok naziv INOVATIVEN MLAD KMET 2014, ki ga vsako leto podeljujeta Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije in Zveza slovenske podeželske mladine.

KJE SE NAHAJAMO?

Telefon: +386 (0)2 60 14 451 Telefon: +386 (0)51 317 104 E-pošta: info@pribaronu.si