Seminarske storitve

To je pravi raj za sprostitev…

Seminarji, team buildingi in drugi dogodki na kmetiji

V naročju narave, mehke trave, šumenja pohorskih gozdov, se skriva naša kmetija, kjer lahko svojim zaposlenim na malo drugačen način ponudite izobraževanje in seminarje. Prelepa okolica, mir in tišina so kot nalašč, da pozabite na naglico in stres vsakdana.

Za seminarje, team buildinge, sestanke in druge dogodke  ponujamo dva prostora, ki sta opremljena v stilu, ki poudarja naš način življenja.   – Kmečko sobo v starem kmečkem stilu za 10 oseb  in Baronovo sobo, ki je bolj elegantna, za 20 oseb, v poletnih mesecih pa še kozolec za 50 oseb.

V naših prostorih vam nudimo brezžični internet, projekcijsko platno, diaprojektor in tablo flip-chart. Po dogovoru lahko vključimo tudi našo pestro kulinarično ponudbo. Vse jedi in pijače so izključno iz  lastne ekološke pridelave ter drugih ekoloških in lokalnih kmetij.

Oddaljeni smo le 6 km iz Frama (avtoceste A1) in strateško ugodno pozicionirani. Le ena ura je potrebna do nas iz Gradca, Ljubljane in Zagreba ter cca 30 minut iz Maribora, Ptuja in Slovenske Bistrice.

Lastnih namestitev še ne ponujamo. Z veseljem pa vam po dogovoru ponudimo možnost namestitev pri lokalnih ponudnikih.

Za podrobnejše informacije pri ustvarjanju vašega poslovnega oddiha nas kontaktirajte.

KJE SE NAHAJAMO?

Telefon: +386 (0)2 60 14 451 Telefon: +386 (0)51 317 104 E-pošta: info@pribaronu.si

Nataša Rozman Čeranič, 11.8.2019

Spoštovana družina Uranjek, iskrena hvala za odlično hrano in pijačo, ki ste nam jo pripravili v nedeljo 11.08. 2019. Pohvaliti moram tudi okusno pripravljene aranžmaje in predvsem nasmehe vseh, ki ste trdo garali, da je bilo vse tako, kot gost pričakuje. Vsi...

Knjiga vtisov

  Prečudovita izkušnja!! Hrana- TOP!, Pijača - TOP!  Zgodba, vzdušje, energija - TOP!! Hvala vam za čudoviti večer! Se vidimo kmalu! Družina REN, 14.2.2019 Čudovito! Čudovito doživetje, krasna hrana, čudovit kraj, prijazni gostitelji in krasen kuža. Jasmina Malič...