0 Items

dobrodošlica – eko likerji ali zeliščni sok

(pozni srednji vek)

bombetke iz enozrnice s črnim lanom, pašteta, klobasa in ajdova kaša z regačico

(rimska doba)

– – –

mešana juha iz domače govedine in hrtiš

koprivna kremna juha

– – –

hišni piščanec po Pohorsko

v vinu kuhana govedina s suhimi bezgovimi jagodami in divjih rastlin

(pozni srednji vek)

domača pečenka ali rebrca

bio hišni pražen krompir

gratinira pečena zelenjava s čemažem

široki rezanci s šparglji

 korenje z medom in materino dušico

(rimska doba)

babičini štruklji z zelišči

rdeča pesa s hrenom in malinovim sokom

sestavljena solata z domačega bio vrta

– – –

baronova gibanica ali rabarbarino sezonsko pecivo 

19,00 eura na osebo

Sezonski meni vsebuje zgodovinske jedi pod blagovno znamko HERITERRA.

  • pribaronu
  • pribaronu
 
Kmečki turizem
  • pribaronu