dobrodošlica – eko likerji ali zeliščni sok

okisana črna redkev z jabolki, kruhek s klobaso in ohrovtov čips s čilijem *

– – –

mešana juha iz domače govedine in hrtiš

 jesenska kremna juha iz buč

– – –

hišni piščanec po Pohorsko

rimska govedina Pohorje beef pripravljena na Baronov način z vinom *

domača pečenka ali rebrca

praženi hišni krompir

gratinirani toskanski ohrovt z eko sirom

ajda čebelica s papriko

 mešana zelenjava s komarčkom

babičini štruklji z zelišči 

pečeno rimsko korenje z medom in materino dušico *

rdeča pesa s hrenom in malinovim sokom

sestavljena solata z domačega bio vrta

– – –

 gibanica ali jabolčni cvrtnjak z orehi* in hruška zimska tepka z sadno omako*

20,00 eura na osebo (4 hodni meni)

25,00 eurov na osebo (5 hodni meni)

  • * del sezonski menija vsebuje zgodovinske jedi pod blagovno znamko HERITERRA.

  • pribaronu