BIO Zeliščno Mazilo – OGNJIČ IN ŠENTJANŽEVKA

12,80

Brez tega mazila pa pri meni več ne gre. Kar nekaj let sem potrebovala, da sem prišla do takšne recepture, po kateri mazilo izdelujem še danes. Če imam kakršne koli težave s kožo, dobesedno od razpokanih pet, do brazgotin na glavi, mi pomaga izboljšati stanje, kjer koli že, na mojem telesu. Z njim sem pocelila od pudra razpokano kožo na svojih prstih, negujem pete, omilim dermatitis pri mojih otrocih, sveže pazduhe in še marsikaj. Tudi mojim strankam na tržnici je všeč. Uporabijo ga za nego hemoroidov, pooperativnih brazgotin in vseh mogočih težav.

Vsebina: 50 ml
Sestavine: izvleček ognjiča na kokosovem maslu*, izvleček šentjanževke na olivnem olju*, olje pšeničnih kalčkov, čebelji vosek*, tinktura arnike* in mire*, propolis*, naravna eterična olja čajevca*, kamilice* in sivke*
Kategorija:

Description

Brez tega mazila pa pri meni več ne gre. Kar nekaj let sem potrebovala, da sem prišla do recepture, po kateri mazilo izdelujem še danes. Ko imam težave s kožo, dobesedno od razpokanih pet, do brazgotin na glavi, mi pomaga izboljšati stanje.